Ревю на челник за глава Energizer LED Vision HD + 250 лумена

За разлика от традиционните ръчни фенери, челника за глава ви позволява да държите ръцете си свободни при различни условия като: лов, риболов, разходки, тичане, аварии, къмпинг, туризъм, колоездене, на хижа, вила, палатки сред природата, работа в мазе, гаражи или други тъмни помещения, където светлината е слаба или липсва.

На разположение са много различни видове челници, вариращи от основните лампи до суперфункционалните устройства, които са с акумулаторни презареждащи се батерии, с лед осветлениe, червена светлина за нощно виждане, водоустойчиви, удароустойчиви, с по няколко осветителни тела и др.

Ако някога сте свързвали марката Energizer с челници, вероятно сте мислили за батериите, които да ги захранват. Както при производителя на компютърен софтуер и вие бихте потърсили хардуера на друго място.
Е, сега компанията за батерии навлезе в хардуерния бизнес на фенерите за глава. И съдейки по гамата на Energizer® Vision HD + Focus, по-утвърдените марки имат достоен конкурент и определено няма да ви разочароват.

Energiser създаде гама от фенери за глава, които наистина работят ефективно. Те са се доказали като популярни сред спортисти, туристи, колоездачи, работници, ловци, рибари и алпинисти. Дори са се разпространили в строителната и производствената индустрия като опора за надеждно и достъпно осветление.
Energiser Vision HD + 250 лумена е един от техния асортимент и е пълен с функции и различни удобства на достъпна цена.

ДИЗАЙН, КОМФОРТ И УСТОЙЧИВОСТ

Energizer LED Vision HD + 250 лумена е конструиран от здрави неизносващи се материали и е проектиран за активния човек. Дизайнът позволява много здрава и еластична конструкция, която може да оцелее при капки, удари и смачквания. Лампата е водоустойчива до IPX4 и може да се справи с лек дъжд. Капакът на LED обектива е здрав и издръжлив. Челникът за глава трябва да устои на падане от 1 метър и има доживотна гаранция, покриваща дефекти в материалите.

Челник фенер за глава Energizer

Дизайнът на лентата е много практичен, изчистен и стилен. Energizer се придържа към изпитания и надежден вид, като поставя техния добре променлив източник на светлина върху лесно регулируема лента за глава. Лентата е удобна ширина, меко усещане на главата и след като е поставена тя остава плътна. Това е важно, когато може да го носите с часове за риболов, лов, работа, туризъм, къмпинг или просто четене в палатката. Регулируемата лента за глава е голяма, добре изработена и може да се сложи и дори на каска.

Челник фенер за глава Energizer

НЕОБХОДИМОСТ И ЛЕСНОТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ

Пускането на лед челника става с бутон, който е разположен в горната част на устройството и е с добър размер и може да се управлява, когато носите ръкавици. Въртящата се глава ви дава свободата да насочвате светлината лесно и е сигурна и лесна за използване.

Фенерът за глава има много полезен набор от настройки, достъпен чрез един горен бутон. Преминавате през тези настройки като щракнете или задържите бутона. Има два диода с лед червена светлина, която ще ви помогне да не заслепявате приятелите си в палатката, хижата или дивата природа. Тези червени светлини осигуряват фина, но ясна светлина, която е чудесна за нощни експедиции и лов. С червена светлина е по-малко вероятно да изплашите животните.

Челник фенер за глава Energizer

Челникът разполага с димер, който служи за плавно увеличаване или намаляване на светлината. Дългият лъч може да се променя с помощта на двата горни бутона. При продължително натискане на бутона ще фокусирате или разширите дългия лъч и след това ще го направите по-силен или по-слаб. При максимална настройка от 250 лумена това е нещо като прожектор с обхват до 80 метра. Когато се разхождате през нощта сред природата или при условия на слаба светлина, безопасността е много важна.

По-широки и по-слаби настройки могат да се използват за готвене, четене в палатка, риболов, тичане и т.н.

Челник фенер за глава Energizer

Всичко е свързано с лумените…

Лумените са нещо, заради което повечето хора си купуват фенер, но в действителност това измерване е малко подвеждащо и в повечето случаи няма да имате нужда да го използвате на масимална мощност. За това е много важно челника за глава да може да свети в различни режими, за да пести батерия. Energizer Led Vision HD + може да свети с 250 лумена и лампата може да се включи през димер и да определите колко силно осветление ви трябва, за да отговари на обкръжението и нуждите ви.

Животът на батериите е около 7-12 часа в зависимост от това кой режим използвате. Както споменахме вече, че слабата светлина е повече от достатъчна за повечето приложения и батериите издържат лесно 12 часа.

Лед челникът Energizer Vision HD + 250 лумена е в комолект с 3 батерии ААА.

Обобщение

Челникът за глава Energizer LED Vision HD + Headlight е с много функции, лек, удобен и на достъпна цена.

Цялостен дизайн – 8

Общо качество – 9

Ефективност – 9

Съотношение цена-качество – 9

Челник фенер за глава Energizer

Ако желаете да си закупите или да разгледате други подобни модели можете да посетите нашия онлайн магазин на bestsellbg.com

Можете да разгледате и други наши статии – Блог

2 мнения за “Ревю на челник за глава Energizer LED Vision HD + 250 лумена”

Вашият коментар